De auteurs

Vader en zoon schrijven samen thrillers

Facebook Twitter

"Bogaerts, Sr.": Willy

Willy studeerde af als Handels- en bedrijfseconomisch ingenieur aan de KU Leuven en liep voordien school aan het Leuvense Sint-Pieterscollege. Naast docent in het hoger onderwijs was hij kaderlid in de afdeling Communicatie van een Belgische grootbank. Op dit ogenblik is hij zelfstandig ondernemer. Zijn hobby's zijn literatuur, auto's, architectuur en wandelen. Reeds in zijn studententijd schreef hij cursiefjes, maar ook kortverhalen voor dag- en weekbladen...

Samen met zijn zoon Steven vormt hij het schrijversduo Bogaerts dat al meer dan tien boeken op zijn actief heeft staan. Met de spraakmakende misdaadroman 'De koninklijke minnaar' rond het klimongeval van koning Albert 1 in Marche-les-Dames bewees hij dat hij ook solo z'n mannetje weet te staan. Dat boek bracht trouwens een aantal schokkende onthullingen. Fictie of toch niet? Een rode draad in het werk van Willy.

Contacteer de auteurs »

Willy Bogaerts

Steven Bogaerts

"Bogaerts, Jr.": Steven

Steven studeerde aan de KU Leuven af als bioloog. Ondanks of misschien juist door die wetenschappelijke opleiding, maakte hij van zijn hobby's uiteindelijk zijn beroep. Zo werkt hij in de e-commerce-branche van een grootbank, waar the cutting edge van het Internet zijn speelterrein is. Want zeg nu zelf, wat is er mooier als dagelijkse bezigheid voor een schrijver die graag websites knutselt in zijn vrije tijd?

Deze twee hobby's gaven rechtstreeks aanleiding tot Stevens geliefde project: BoekBoek, een (oorspronkelijk e-)uitgeverij van auteurs voor auteurs. Als hij niet met schrijven of uitgeven bezig mee is, vind je 'm wel dromerig slenterend terug in Leuven of op citytrip in London of een andere grootstad. Verder is Steven grote fan van Science Fiction, speelt keyboard, fietst graag of hangt wel ergens de foodie uit.

Contacteer de auteurs »