Media

Reacties in & van de media

Facebook Twitter

RTV 10/2017

Stille Mannen / RTV interviewde het schrijversduo BOGAERTS over hun roman "Stille Mannen". Welk geheim doorwoekert al jaren de familie? In De stille man liet Albert van Hoogenbemt verstaan dat de flamboyante cellospeelster Lydia een belangrijke rol speelde ... Vertelden we al dat de auteur achterneef van Albert van Hoogenbemt?

Afspelen »

Kranten / TV / Radio Pers

Regelmatig komen de Bogaertsen wel in het nieuws op een of andere manier. We proberen een klein archiefje bij te houden van zaken die we zelf opmerkten of te weten kwamen. De volledige lijst in ons persarchief.


Persarchief »

Herman Van Rompuy Europees President

Dodelijke Begeerte / "Doorspekt van een meesterlijke spanning, maar legt tegelijk de vinger op een pijnlijke en actuele wonde in de maatschappij, een combinatie die de lezer niet meer loslaat."

TV Limburg 06/2011

Dodelijke Begeerte / Steven & Willy waren te gast in de TV-studio van TVL, waar ze rustig konden praten over de Bogaerts-thriller van 2011, "Dodelijke Begeerte".

Afspelen »

Geert van Istendael Auteur

Dodelijke Begeerte / "Brengt de lezer van streek en windt hem op. Vertellen kunnen die vader en zoon Bogaerts wel!"

ROB 06/2010

Pervers / Steven & Willy waren te gast in de TV-studio van ROB, ter ere van de 5e 'BOGAERTS', getiteld "Pervers".

Afspelen »

Mark Eyskens Politicus

Het Escortmeisje / "Proficiat met het succes: echt verdiend! De zorgvuldig opgebouwde plot, veelzijdig ingevuld, heeft mij zo danig doen 'thrillen' dat ik tijdens mijn vliegreis naar China tegen de gewoonte een stuk slaap heb ingeleverd. Nog veel succes!"

Patrick Van Gompel Journalist

Amnesia / "Het boek is goed geschreven, er staan mooie zinnen in en bij een tragische gebeurtenis weten de auteurs te ontroeren. De beschrijvingen en de typeringen zijn goed en ik kan me echt iets voorstellen bij de personages."

Marco Borsato Zanger/Artiest

Amnesia & Het Intieme Verlangen / "De boeken van BOGAERTS zijn spannende thrillers, waarin mysterieuze moordzaken worden ontrafeld. Een echte aanrader dus."